Blog

Ligbaden met Badwanden Ideaal om in te Douchen

06/10/2014 16:49

Veel mensen geven de voorkeur aan een bad in de badkamer omdat het baden niet alleen een manier is om het lichaam te reinigen, maar ook de mogelijkheid biedt om heerlijk te ontspannen. Het nemen van een warm bad ontspant de spieren. Het geeft u de mogelijkheid te relaxen en compleet tot rust te komen.

Soorten baden

Er zijn dan ook zeer veel soorten baden verkrijgbaar. De standaard ligbaden zijn het meest populair. Door de enorme keuze uit stijlen en afmetingen, is er voor iedereen een passend bad verkrijgbaar. Van klassieke en moderne ligbaden, tot aan luxe bubbelbaden. Er zijn zelfs baden verkrijgbaar waar meerdere personen in passen. Zo kunt u samen genieten van de rustgevende werking die warm water op uw lichaam heeft. Welke soort het beste bij u past is afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw badkamer, uw persoonlijke wensen en uiteraard uw budget.

Bad en douche in één

Heeft u een bad en wilt u ook kunnen douchen, maar heeft u geen ruimte of budget voor een aparte doucheruimte? Er is een oplossing voor. Er zijn namelijk badwanden verkrijgbaar die eenvoudig aan de wand en de rand van uw bad geplaatst kunnen worden. Badwanden zorgen ervoor dat wanneer u een douche neemt in uw badkuip, weg spattend water wordt tegengehouden waardoor uw badkamer droog blijft. U creëert hiermee een bad en doucheruimte in één. De wanden zijn gemaakt van dik veiligheidsglas en eenvoudig te reinigen. U heeft keuze uit diverse afmetingen, stijlen, afwerkingen, helder- en matglas.

Laat u adviseren

Wanneer u het lastig vindt om tot een goede keuze te komen, breng dan een bezoek aan een badkamerzaak waar ze u van advies op maat kunnen voorzien. In de showroom kunt u op uw gemak het assortiment bekijken en vragen stellen wanneer u die heeft. Een goede specialist zal goed naar uw wensen luisteren en rekening houden met uw budget. Bent u geslaagd? Maak dan direct duidelijke afspraken over de bezorging en eventuele plaatsing van uw aankoop. Een goede badkamerspecialist heeft professionele monteurs in dienst die al het sanitair keurig bij u installeren. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar.

Inbouwkranen, Badwanden, Glijstangen en meer bij Sanitairtoppers.nl

27/09/2014 18:02

Heeft u niet voldoende ruimte in uw badkamer voor zowel een douche en bad, maar wilt u wel van beiden kunnen genieten, dan heeft Sanitaitoppers.nl de perfecte oplossing voor u. Een bad met badwand. U kunt dan optimaal genieten en tot rust komen in uw ligbad, maar ook een heerlijke douchebeurt nemen door staand in bad te douchen. Badwanden hebben eigenlijk dezelfde functie als een douchegordijn. U kunt er uw bad mee afschermen zodat uw badkamer droog blijft tijdens het douchen. Badwanden zijn erg gemakkelijk in uw badkamerinterieur toe te passen omdat ze in verschillende uitvoeringen en materialen verkrijgbaar zijn. U moet dan denken aan bijvoorbeeld; Aluminium, verschillende soorten glas en chroom. De wanden zijn eenvoudig te monteren en gemakkelijk schoon te houden. Alle wanden uit de collectie van Sanitairtoppers.nl zijn voorzien van veiligheidsglas.

Douchen in bad kunt u doen met een losse douchekop die u eenvoudig in een houder aan de muur plaatst. Hiervoor zijn diverse soorten glijstangen verkrijgbaar. Glijstangen zijn onmisbaar omdat deze ervoor zorgen dat u de douchekop op iedere gewenste hoogte kunt instellen. Ideaal wanneer u een partner of kinderen heeft. De douchekop kan dan voor iedereen op de juiste hoogte worden ingesteld. Daarnaast oogt het mooi. Er is keuze uit een zeer breed assortiment. Hierdoor is er altijd een stang verkrijgbaar passend bij uw smaak en wensen.

Ook is er een grote collectie kranen verkrijgbaar. Een onmisbaar onderdeel in iedere badkamer. U kunt kiezen uit diverse soorten kranen. Hebben inbouwkranen uw voorkeur, of zijn opbouwkranen juist wat u zoekt? U kunt ook kiezen voor een thermostaatkraan waarmee u eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen. Zo blijft de temperatuur van het water constant. Inbouwkranen passen perfect in een moderne of design badkamer. Alleen de kraan en de knoppen zijn zichtbaar. Dit geeft een strakke en eigentijdse uitstraling aan uw badkamerinterieur. Door in uw gehele badkamer voor kranen in dezelfde stijl te kiezen, ontstaat een mooi geheel.

Uiteraard is er nog een breed scala aan andere accessoires en sanitair verkrijgbaar bij Sanitairtoppers.nl, uw online sanitair specialist. Bekijk de site en doe inspiratie op. Laat u verrassen door het grote aanbod en de aantrekkelijke prijzen.

Lees Meer:  https://www.sanitairtoppers.nl/toebehoren/accessoires/glijstangen

Glijstangen, Inbouwkranen en Badwanden, Onmisbare Accessoires in uw Badkamer

27/09/2014 16:12

Wie droomt er nu niet van een mooie en luxe badkamer? Het is toch heerlijk om uitgebreid te kunnen douchen en badderen en op deze manier tot rust te komen en te ontspannen. Helaas is het niet altijd mogelijk een badkamer volledig te verbouwen en van alle verkrijgbare luxe te voorzien. Maar ook met een paar kleine aanpassingen tovert u uw badkamer om in een prachtige ruimte.

Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar die zowel praktisch als stijlvol zijn. Heeft u een bad, maar geen douche en wenst u zo af en toe toch te genieten van een heerlijke douchebeurt? Er is een ideale en relatief goedkope oplossing voor. Wanneer u een badwand plaatst, kunt u uw bad ook als doucheruimte gebruiken. Badwanden zorgen ervoor dat het douchewater niet weg spettert en uw badkamer droog blijft. Er zijn diverse soorten badwanden verkrijgbaar. Zo is er altijd een model verkrijgbaar die past bij uw smaak en de stijl van uw badkamer.

Om optimaal van uw douche te kunnen genieten, kunt u de douchekop aan de muur bevestigen met behulp van een glijstang. Glijstangen zijn ideaal aangezien deze ervoor zorgen dat u uw douchekop op iedere gewenste hoogte kunt instellen. Zeer handig voor het uitspoelen van shampoo bijvoorbeeld. Ook glijstangen zijn verkrijgbaar in zeer veel stijlen en uitvoeringen. Er zijn ook diverse sets verkrijgbaar.

Ook wat betreft kranen zijn er zeel veel modellen verkrijgbaar. Een kraan is niet alleen praktisch, het design draagt ook bij aan de sfeer in uw badkamer. Door voor zowel uw bad, douche als wastafel voor dezelfde stijl kraan te kiezen, ontstaat er een mooi geheel. U kunt kiezen uit diverse soorten kranen zoals inbouwkranen, opbouwkranen en thermostaatkranen. Inbouwkranen geven een zeer moderne uitstraling maar ook opbouwkranen zijn prachtig vormgegeven. Een thermostaatkraan is vooral zeer praktisch omdat u hiermee de temperatuur kunt instellen en deze constant blijft.

Uiteraard zijn er nog tal van andere accessoires verkrijgbaar die uw badkamer een nieuwe uitstraling kunnen geven. Wat dacht u van een nieuwe toiletzitting bijvoorbeeld, een spiegel met verlichting, of een badmeubel? Zo kunt u zonder uw sanitair te vervangen, uw badkamer toch van een metamorfose voorzien. Een ideale oplossing, passend bij ieder budget!

Lees Meer:  https://www.sanitairtoppers.nl/kranen/inbouwkranen

Grohe Kraan, Staande Toiletten en meer bij Sanitairtoppers.nl

25/09/2014 11:23

Wat voor soort toilet heeft u? Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van staande toiletten. Jarenlang zijn deze toiletten zeer geliefd geweest. Ook huurwoningen worden vaak met staande toiletpotten opgeleverd. De laatste jaren heeft er echter een verandering plaatsgevonden. Veel nieuwbouwwoningen zijn van hangtoiletten voorzien. Een hangtoilet, ook wel wandcloset genoemd, hangt zoals het woord al doet vermoeden aan de muur. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. O is de vloer gemakkelijker te reinigen omdat deze geheel vrij blijft en zorgt het tevens voor een verruimend effect van uw badkamer.

Toch zijn er nog steeds veel mensen die wanneer zijn de toiletruimte of badkamer van nieuw sanitair voorzien, kiezen voor een staand toilet. Er is keuze uit zeer veel modellen en uitvoeringen. Naast de traditionele staande toiletten zijn er ook zeer veel moderne en eigentijdse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er altijd een toilet verkrijgbaar, passend bij uw wensen en de stijl waarnaar u op zoek bent.

Ook op het gebied van kranen is de keuze enorm. Douchekranen, badkranen, keukenkranen, opbouw- en inbouwkranen, thermostaatkranen en design kranen, er is altijd een kraan die aan uw eisen voldoet. Wanneer u een kraan aanschaft, kijk dan niet alleen naar de vormgeving. Het oog wil natuurlijk ook wat, maar de kwaliteit is nog belangrijker. Grohe is een bekend A-merk dat garant staat voor oogstrelende vormgeving én de uitstekende kwaliteit. Zo slaat u twee vliegen in één klap. Een Grohe kraan gaat levenslang mee en is dan ook de beste keus. Er is een Grohe kraan verkrijgbaar voor ieder ruimte in uw woning. Wat uw stijl ook is, er is een passende oplossing verkrijgbaar.

Bij Sanitairtoppers.nl. kunt u online sanitair en accessoires voor uw badkamer bestellen. Van toiletten en kranen, tot wastafels, baden en losse onderdelen. Vanwege de hoge kwaliteit, topmerken en aantrekkelijke prijzen, bent u bij Sanitairtoppers.nl verzekert van een aankoop waar u jarenlang van kunt genieten. De collectie is zeer breed en wordt regelmatig aangevuld met nieuw sanitair. Door het gemak van online bestelen kunt u er winkelen vanuit uw luie stoel en uw aankoppen thuis laten bezorgen. Dus waar wacht u nog op? 

Lees Meer:  https://www.sanitairtoppers.nl/toilet/staande-toiletten

Vrijstaande Baden en Inbouwkranen van de Beste Kwaliteit

24/09/2014 13:42

De meeste mensen hebben een douche in de badkamer. Een douchecabine of inloopdouche is praktisch en er zijn prachtige modellen verkrijgbaar die tevens een sieraad voor het oog zijn. Toch kunt u uw badkamer een nog mooiere en vooral luxer aanzien geven door een bad te plaatsen. Een bad is natuurlijk niet alleen fraai om te zien, maar zorgt er ook voor dat u heerlijk kunt ontspannen.

Baden zijn verkrijgbaar in zeer veel uitvoeringen, afmetingen en stijlen. Vooral vrijstaande baden zijn populair. Er zijn strakke en eigentijdse modellen verkrijgbaar, maar ook baden op pootjes. Deze geven een stijlvolle en warme uitstraling aan uw badkamer.

Niet allen op het gebied van baden is er veel keus, ook wat betreft kranen kunt u alle kanten op. Kiest u voor een opbouwkraan, een thermostaatkraan, of geeft u de voorkeur aan inbouwkranen? Kies een kraan die past bij de rest van uw sanitair. Wanneer alles op elkaar is afgestemd, ontstaat er een mooi geheel. Zo combineren de vrijstaande baden uitstekend met design kranen en staan inbouwkranen prachtig bij wastafels. Voor de doucheruimte kunt u voor een thermostaatkraan kiezen. Zo heeft u een constante temperatuur van het water wat wel zo prettig is tijdens het douchen.

Stem uw sanitair goed op elkaar af. U kunt ervoor kiezen alles van het zelfde merk te kopen. Uiteraard bent u her geheel vrij in. Het combineren van diverse stijlen en merken kan ook een prachtig effect hebben. Neem eens een kijkje op de website van sanitairtoppers.nl. Dit is dé online sanitair specialist bij uitstek. U kunt hier terecht voor losse onderdelen en accessoires voor uw badkamer of toilet, maar u kunt er ook terecht voor een compleet nieuw badkamerinterieur.

U kunt rekenen op de beste kwaliteit. Alle bekende A-merken zijn er verkrijgbaar. Daarnaast is de gehele collectie extra scherp geprijsd. Zo weet u zeker dat u een verstandige aankoop doet. Door de hoge kwaliteit die Sanitairtoppers.nl u te bieden heeft, kunt u jarenlang van het door u aangeschafte product genieten. De extra scherpe prijzen zorgen ervoor dat u altijd goedkoper uit bent.

Doe badkamer ideeën op en laat u inspireren. Bekijk vandaag nog de collectie en bestel uw droombadkamer online!

Lees Meer:  https://www.sanitairtoppers.nl/kranen/inbouwkranen

Van Whirlpool Baden tot Glijstangen, Sanitairtoppers.nl Heeft het!

24/09/2014 11:39

Het nemen van een bad is natuurlijk niet alleen noodzakelijk voor het reinigen van het lichaam, het is ook een goed moment om tot rust te komen. Het warme water zorgt ervoor dat u even heerlijk kunt ontspannen en heeft dus zowel een functionele als ontspannende werking. Maar wist u dat er een mogelijkheid is om nog meer te ontspannen tijdens het badderen?

De kans is groot dat u weleens in een bubbelbad heeft gezeten. Een heerlijk gevoel toch die warme stralen? Het is een weldaad voor stijve spieren en een gespannen lichaam. Ook in uw eigen huis kunt u van een bubbelbad genieten in de vorm van een Whirlpool bad. Whirlpool baden zijn verkrijgbaar in zeer veel afmetingen en uitvoeringen waardoor er altijd een model verkrijgbaar is passend bij uw wensen. Zo zijn er eenpersoons whirlpool baden en zelfs Whirlpools voor meerdere personen verkrijgbaar.

Toch zijn er ook genoeg mensen die de voorkeur geven aan een uitgebreide douchebeurt. Ook dit is een goede manier om goed te ontspannen. Wat dacht u van een regen- of stortdouche bijvoorbeeld? Deze zijn zowel in een inloopdouche, als in een douchecabine te plaatsen. U kunt deze combineren met een losse handdouche. Deze is eenvoudig aan een glijstang te bevestigen. Er zijn glijstangen verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en designs. Glijstangen zijn ideaal omdat u hiermee zelf de hoogte van de douchekop kunt bepalen.

Of u nu de voorkeur geeft aan een bad of een douche, of misschien wel allebei, er is een zeer uitgebreid assortiment verkrijgbaar. Variërend van moderne en trendy uitvoeringen, tot aan klassieke en stijlvolle modellen. Neem eens een kijkje op de site van Sanitartoppers.nl. Hier kunt u eenvoudig online sanitair bestellen. Het aanbod is enorm en aan iedere stijl is gedacht. U kunt er terecht voor enkele losse onderdelen, of een volledige badkamer samenstellen.

Het assortiment van Sanitairtoppers.nl is niet alleen zeer divers, de gehele collectie bestaat uit de beste sanitair merken. Daarnaast kunt u altijd rekenen op de beste prijs. Bij Sanitairtoppers.nl kunt u dus A-merken tegen extra scherpe prijzen verwachten! Hierdoor kunt u jarenlang van uw voordelige aankoop genieten!

Lees Meer:   https://www.sanitairtoppers.nl/toebehoren/accessoires/glijstangen

Luxe Vrijstaande Baden en Douchekranen Alleen bij Sanitairtoppers.nl

19/09/2014 10:52

Wilt u echt iets moois voor uw badkamer, overweeg dan de aanschaf van een vrijstaand bad. Vrijstaande baden zijn door hun elegante vorm een eyecatcher voor uw badkamer. Niets staat meer in het middelpunt dan een vrijstaand bad, het creëert een exclusieve sfeer.

Er zijn legio soorten baden verkrijgbaar bij Sanitairtoppers.nl. Er is nog altijd een zekere voorkeur voor het klassieke bad op poten, maar daarnaast zijn er veel eigentijdse design modellen die door hun vorm de show stelen. Er zijn baden gemaakt van acryl maar ook massieve baden gemaakt van corestone of marmer.

Vrijstaande baden zijn in veel modellen en afmetingen te verkrijgen. Zo heeft u keuze uit een eenpersoons of tweepersoons, een zitbad of ligbad of een bubbelbad, er is altijd wel één die bij de smaak en stijl van uw badkamer past. Van strak design tot romantisch klassiek. En wat let u, als u er ruimte voor heeft, kunt er zelfs één in de slaapkamer plaatsen. Bij een vrijstaand bad hoort natuurlijk een prachtig ogende vrijstaande badkraan, een perfect ensemble.

Het fijne van een vrijstaand bad is dat u er aan alle kanten kunt instappen. U kunt er heerlijk in relaxen, onderuit zakken met muziek op de achtergrond, of ontspannen een interessant boek lezen. Lekker wegdromen in een bad vol schuimbubbels en alle troubles laten wegvloeien.

Bezoek de site van Sanitairtoppers.nl en bekijk wat de mogelijkheden zijn om uw badkamer dat exclusieve tintje te geven met een vrijstaand bad.

Bent u op zoek naar een douchekraan dan kunt u hiervoor ook terecht bij Sanitairtoppers.nl. Het assortiment douchekranen is welhaast onbeperkt. Of u nu een opbouwkraan of inbouwkraan, een thermostaatkraan of mengkraan zoekt, er is volop keuze. Niet zo gek duur is een opbouwkraan, maar wilt u meer ruimte, dan is inbouw de aangewezen kraan. Alleen de uitloop en bedieningsknoppen zijn zichtbaar. Een thermostaatkraan is natuurlijk favoriet omdat deze het water snel op temperatuur brengt en deze vasthoudt. Deze kranen zijn ook nog eens energiebesparend.

Voor douchekranen in alle vormen en stijlen gaat u snel naar Sanitairtoppers.nl voor de juiste keuze. U zult er altijd slagen en krijgt bovenal topkwaliteit.

Lees Meer:  https://www.sanitairtoppers.nl/kranen/douchekranen

Van Badkranen tot een Nieuwe Toiletzitting, Sanitairtoppers.nl Heeft Het!

18/09/2014 16:19

Een toilet is een onderdeel in uw huis waar u niet zonder kunt. Iedere woning heeft er één of zelfs meerdere exemplaren van. Men kan dus gerust stellen dat een toilet onmisbaar en uiterst functioneel is. Dat wil niet zeggen dat een toilet een saai onderdeel van uw huis moet zijn. Naast de keuze uit een enorme collectie fraai ogende toiletten kunt u ook iets doen met de finishing touch, de toiletzitting.

Waarom altijd kiezen voor een gewone witte zitting?  Laat uw toilet eens schitteren met een opvallend mooie toiletzitting in kleur, in hout, met een leuk design. Doorbreek de saaie sfeer in uw toiletruimte met een aandacht trekkende zitting. Een zitting die er mag zijn en de sfeer in uw kleine ruimte of badkamer bepaalt.

Kijk eens online op de site van Sanitairtoppers.nl naar wat de mogelijkheden zijn. U zult verstelt staan over de enorme keuze toiletzittingen en zeker over de modellen en designs. Van vrolijke kleuren tot aparte prints. Doe eens iets rebels en verfraai uw toilet met een vlammend uiterlijk.

Inbouwkranen, thermostaatkranen en vrijstaande kranen zijn allen in de badkamer te gebruiken. Badkranen zijn er veel verschillende soorten en modellen. Waar het bij uw keuze om gaat is uw eigen voorkeur, uw smaak en het bedieningsgemak.

Een inbouwkraan oogt mooi, vooral als u een designmodel kiest. Er is een enorme keuze uit fantastisch uitziende bedieningsknoppen die een moderne look aan uw badkamer geven. Velen opteren voor een thermostaatkraan voor het bedieningsgemak. Met één handomdraai stelt u de waterstraal en temperatuur in. U hoeft alleen nog maar lekker te genieten van uw ideale watertemperatuur die gegarandeerd constant blijft. Een echt neusje van de zalm is een vrijstaande kraan. In combinatie met een vrijstaand bad of vrijstaande wastafel roept dit de ultieme chique badkamersfeer op.

De badkranen van Sanitairtoppers.nl zijn van bekende merken en van uitstekende kwaliteit. U koopt niet zomaar een kraan, u koopt een kraan voor het leven. Als u zo’n badkraan aanschaft weet u dat u er jarenlang plezier van zult hebben.

Lees Meer:  https://www.sanitairtoppers.nl/kranen/badkranen

Douchekraan en Praktische Spiegel Met Verlichting

18/09/2014 16:04

Een prachtig ogende design spiegel met verlichting is een sieraad voor uw badkamer: functioneel en sfeerbepalend. Hij mag net zo goed gezien worden als u uzelf er in ziet. De verlichting zorgt er voor dat u een goed beeld van uzelf heeft in de vaak toch wat donkere badkamer. U kunt zodoende optimaal aandacht aan uw gezicht besteden, handig bij het scheren of het aanbrengen van make up.

Het gaat er dus vooral om een spiegel met verlichting te kiezen die past bij het interieur van uw badkamer. Rond, vierkant, rechthoekig, enkel of dubbel, met of zonder rand. Een spiegel uitgevoerd in hout, aluminium, zilver of goud. Wat kan er nog meer? Er zijn zelfs spiegels met verwarming verkrijgbaar. Hiermee heeft u nooit meer last van een beslagen spiegel.

En het blijft niet alleen bij de spiegel en de verlichting. Wat te denken van een spiegelkast of een echte theater make up spiegel. U kunt het zo gek niet bedenken, er is altijd wel iets wat bij uw badkamer en bij uzelf past. Doorbreek het saaie gewone eens met een prachtig gedecoreerde designspiegel.

Kijk welke verrassingen u allemaal kunt vinden bij Sanitairtoppers.nl, uw online sanitair specialist. Bekijk de site en kies uw favoriet. Verlevendig uw badkamer met een geweldig exemplaar. U zult er iedere keer dat u er in kijkt van genieten.

Wilt u een douchekraan plaatsen, dan heeft u keus uit veel modellen en uitvoeringen. Een normale opbouwkraan is de meest eenvoudige. Snel geïnstalleerd en gemakkelijk in gebruik. Wilt u iets geavanceerder, dan kunt u denken aan een thermostaatkraan. Altijd douchen op de temperatuur van uw voorkeur zonder dat u zich druk hoeft te maken dat u plots koeler water krijgt. Een echte topper is een inbouwkraan, alleen de knoppen en de uitloop zijn hierbij zichtbaar, de rest is weggewerkt in de muur. De laatste staat qua stijl het mooiste. Er is keuze uit zeer veel modellen en designs.

Wat u ook kiest, u heeft bij Sanitairtoppers.nl keuze uit een groot assortiment kranen. De meeste gerenommeerde merken zijn voorradig zodat u verzekerd bent van topkwaliteit. Garantie en duurzaamheid vloeien hier direct uit voort. Welke douchekraan u ook kiest, u weet gewoon dat deze jaren en jaren meegaat. 

Lees Meer:  https://www.sanitairtoppers.nl/kranen/douchekranen

Prachtige Staande Toiletten en Glijstangen bij Sanitairtoppers.nl

17/09/2014 16:54

Niemand kan om staande toiletten heen, het blijven de meest voorkomende toiletpotten. In de meeste woningen is er dan ook één te vinden. Voor degene die denkt dat zo’n toilet saai en ouderwets is, heeft het mis. Er zijn tegenwoordig volop moderne uitvoeringen verkrijgbaar die de traditionele klassieke toiletpot in het niet doet verdwijnen.

Staande toiletten zijn er in vele uitvoeringen. Naast de klassieke toiletpot zijn er prachtige gestroomlijnde modellen, elk met een eigen charme. Een designpot is werkelijk een droompot, zeg maar gerust de Mercedes onder de toiletpotten.

U kunt natuurlijk opteren voor het traditionele wit, maar u kunt ook kiezen voor een afwijkende kleur in uw toiletruimte of badkamer. U kunt de kleur afstemmen op de wand- en vloertegels in deze ruimte. Ook de toiletzitting mag niet worden vergeten, u kunt hiermee alle kanten op. Neem eens een leuke designbril om al die gewone brillen te doorbreken. Brildoorbrekend dus!

Welke pot u ook zoekt, u kunt er gerust op zijn dat u hem bij Sanitairtoppers.nl zult vinden. Neem er een die past bij toiletruimte of badkamer en vergeet niet dat het oog ook wat wil. Wijk gerust eens af van het gewone en kies voor kwaliteit. U moet er tenslotte heel vaak gebruik van maken.

Bij Sanitairtoppers.nl vindt u ook een ruimte keuze uit glijstangen. Zo’n stang heeft u nodig om uw douchekop aan te bevestigen. De douchekop kan op elke gewenste hoogte worden vastgezet op de stang. Multifunctioneel dus want op deze manier is het voor elke persoon ongeacht zijn of haar lichaamslengte mogelijk om te douchen.

Glijstangen variëren in lengte van ongeveer 60 tot 90 centimeter. Neem bij het kiezen van een glijstang er een die past bij het interieur van uw badkamer. Net als alle andere accessoires in uw badkamer moet de stang een bijdrage leveren aan de sfeer en uitstraling.

Bij het kiezen van een glijstang kunt u overwegen een complete set te nemen. Met een set met handdouche slaat u twee vliegen in een klap. U heeft direct een mooie bij elkaar passende combinatie. Alle modellen, van eenvoudig strakke modellen tot extra chique uitvoeringen, zijn te vinden bij Sanitairtoppers.nl.

Lees Meer:  https://www.sanitairtoppers.nl/toebehoren/accessoires/glijstangen

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>