Blog

Van Whirlpool baden tot zitbaden, sanitairtoppers.nl heeft wat je zoekt

07/05/2014 18:09

Heb je er ooit bij stilgestaan hoeveel soorten badkuipen er op de markt zijn? Nou, ik in ieder geval niet. Want wanneer hou je je nu bezig met het aanschaffen van sanitair? Ik heb er nooit bij stilgestaan, totdat mijn vriendin en ik een aantal maanden geleden is onze nieuwe woning trokken. Een sfeervolle jaren dertig woning in zeer goede staat. We hebben de muren gewit, gordijnen gekocht en hier en daar wat houtwerk geschilderd, maar verder viel er niet veel te klussen.

Maar daar lijkt nu verandering in te gaan komen. Mijn vriendin heeft namelijk haar zinnen gezet op een bad. Ik vind de douchecabine in de badkamer meer dan prima, maar mijn vriendin mist het nemen van een warm bad. Voordat we gingen samenwonen en zij nog in haar appartement in Haarlem woonde, nam ze regelmatig een uitgebreid bad. Ze nam dan een boek of magazine mee en zat dan uren te lezen. Deze manier van ontspannen mist ze enorm.

Om mijn vriendin een plezier te doen, heb ik samen met haar diverse sites van sanitair winkels bekeken. Hoewel ik altijd dacht dat een bad gewoon een bad was, zag ik nu dat er echt allerlei soorten verkrijgbaar zijn. Whirlpoolbaden, zitbaden, vrijstaande baden, hoekbaden, duobaden, minibaden en waarschijnlijk nog veel meer. Daarnaast bleek er ook nog keus uit diverse stijlen en afmetingen. De zitbaden vielen direct af, want mijn vriendin wil juist in bad kunnen liggen. Ook de Whirlpool baden waren geen optie. Deze zijn natuurlijk een stuk duurder dan een gewoon bad en gingen dan ook ver boven ons gestelde budget.

De vrijstaande baden waren wel een optie. Op de site van Sanitairtoppers.nl zagen we een aantal zeer mooie exemplaren staan die ook nog eens betaalbaar bleken. Mijn vriendin was onmiddellijk enthousiast. Ze heeft alle modellen uitvoerig bekeken en vergeleken en uiteindelijk een keuze gemaakt. We hebben het bad direct besteld. Zodra het bad hier is, kan ik dus alsnog gaan klussen. Maar dat heb ik er graag voor over. Want het lijkt mij ook wel wat om na een werkdag te kunnen relaxen in een warm bad.

Lees Meer:- https://badkamermeubel-ligbaden.blogspot.nl/2014/05/van-whirlpool-baden-tot-zitbaden.html

Vrijstaande wastafel en zitbaden voordelig bij Sanitairtoppers.nl

06/05/2014 12:22

Eigenlijk heb ik maar een piepklein badkamertje. Maar ondanks de kleine oppervlakte, wilde ik er wel een mooie en praktische ruimte van maken. Ik heb al heel wat inspiratie opgedaan door diverse magazines te bekijken en heb besloten dat ik mijn douchecabine ga verruilen voor een klein bad. Ik wist niet dat ze bestonden, maar er blijken zitbaden verkrijgbaar waarin je, zoals de naam al doet vermoeden, niet languit kunt liggen, maar alleen kunt zitten. Door de beperkte afmetingen van zo’n bad, past deze makkelijk in mijn badkamer en wanneer ik er dan een badwand voor plaats, kan ik er ook gewoon staand in douchen. Zo sla ik twee vliegen in één klap. De perfecte oplossing voor een kleine badkamer. Verder wilde ik een wandcloset en een vrijstaande wastafel aanschaffen. Dit moest natuurlijk wel allemaal binnen mijn budget passen.  

De vloer- en wandtegels had ik al uitgezocht en besteld. Ik had grote witte tegels uitgezocht die mijn badkamer optisch groter zouden doen lijken. Het was nu een kwestie van het vinden van het juiste sanitair. Online had ik al wat websites bekeken. Ik had prachtig sanitair gezien, maar van de prijzen vielen me vies tegen. Natuurlijk wilde ik kiezen voor kwaliteit, maar het moest wel betaalbaar blijven. De site van Sanitairtoppers.nl sprak me daarom direct aan. Niet alleen vanwege het grote aanbod, maar vooral de prijzen maakten me enthousiast. Grote bekende merken, maar dan tegen uiterst scherpe prijzen. Ik heb dan ook meteen het assortiment zitbaden bekeken. Het duurde niet lang of ik had het perfecte exemplaar gevonden. Ook zocht ik een badwand uit. De volgende stap was het vinden van een wastafel. Na het zien van een vrijstaande wastafel inclusief kast zodat ik ook direct opbergruimte had voor handdoeken en andere toiletartikelen, was mijn zoektocht geslaagd.

Het online bestellen en betalen op de site van Sanitairtoppers.nl was zo voor elkaar. Mijn vader en vriend hadden al toegezegd  me te helpen met de verbouwing. Over enkele weken kon ik eindelijk genieten van een badkamer helemaal door mijzelf samengesteld. Ik kan niet wachten het eindresultaat aan mijn vriendinnen te laten zien!

Lees Meer:-  https://badkamermeubel-ligbaden.blogspot.nl/2014/05/vrijstaande-wastafel-en-zitbaden.html

Staande toiletten of toiletmeubel nodig? Sanitairtoppers.nl heeft het!

06/05/2014 12:06

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het zover. We zijn begonnen met het leggen van een nieuwe vloer in de gang. Nu we hiermee gestart zijn, kwamen we tot de conclusie dat het wel een mooi gezicht zou zijn om de tegels van de gang door te trekken tot in de toiletruimte. Zo zou er één mooi geheel ontstaan. We hadden hier in ieder geval genoeg tegels voor. Maar nu we de toiletruimte eens kritisch bekeken, bleek het nog niet zo’n gek idee ook de toiletpot en de wastafel te vervangen. We waren nu toch bezig.

Mijn vriend zou zich verder storten op het verwijderen van het oude laminaat en het plaatsen van de nieuwe tegels, terwijl ik opzoek zou gaan naar een betaalbaar toilet en een bijpassende wastafel. Na wat sites te hebben bekeken, kwam ik op de site van Sanitairtoppers.nl terecht. Wat me direct opviel was de diversiteit van het aanbod en de scherpe prijzen. Ook op het gebied van toiletten bleek er zeer veel keus. Van staande toiletten en hangtoiletten, tot toiletzittingen en alle benodigde losse onderdelen. Hoewel de staande toiletten er mooi uitzagen en bovendien goed betaalbaar waren, besloot ik dat een hangend model mijn voorkeur had. Niet alleen omdat het modern oogt, het is ook erg praktisch met schoonmaken. Al snel kwam ik een mooi exemplaar tegen, compleet met zitting. Het inbouwreservoir en verdere technische onderdelen mocht mijn vriend uitzoeken. Ook heb ik de wastafels en fonteintjes bekeken. Mijn oog viel op een prachtig toiletmeubel met grijs eiken. Deze kleur zou perfect passen bij de nieuwe vloertegels. Als ik het zo bij elkaar optelde, vielen de kosten mee. En voor mijn vriend zou het installeren van het toilet en het toiletmeubel geen enkel probleem zijn.

Enthousiast liet ik hem de site zien. Ook hij zag het direct zitten. Sanitairtoppers.nl verkoopt topmerken voor aanzienlijk lage prijzen. Wie wordt daar nu niet enthousiast van? Samen zochten we dan ook alle benodigde onderdelen uit en voerden onze adresgegevens in. Nadat de online betaling gedaan was, voelden we ons trots en blij. Binnenkort zou niet alleen de gang volledig opgeknapt zijn, ook de toiletruimte zou een compleet nieuwe look krijgen!

Lees Meer:- https://badkamermeubel-ligbaden.blogspot.nl/2014/05/staande-toiletten-of-toiletmeubel-nodig.html

Van Whirlpool baden en zitbaden tot vrijstaande baden, voordelig bij Sanitairtoppers.nl

05/05/2014 16:40

Eigenlijk hebben we een ontzettend mooie badkamer. Mijn man heeft een jaar of drie geleden het oude sanitair vervangen en alles opnieuw betegeld. Hoewel we dus uiterst tevreden zijn met de uitstraling van de badkamer, ontbreekt er toch nog een belangrijk onderdeel. Omdat het budget het destijds niet toeliet, hebben we alleen een inloopdouche geplaatst. Deze ziet er prachtig uit en functioneert prima, maar het geeft niet de ontspanning die je ervaart tijdens het nemen van een warm bad. Dit is dan ook wat we misen in onze badkamer. De mogelijkheid na een lange werkdag even tot jezelf komen met de krant of een goed boek.

We hebben wat geld opzij gezet de afgelopen jaren, waardoor het nu wel mogelijk was een bad aan te schaffen. Maar er is zoveel keuze uit soorten en uitvoeringen, dat we besloten online te kijken naar wat voor soort model ons het meeste aanspreekt en wat goed bij ons huidige sanitair past. Al snel kwamen we op de site van Sanitairtoppers.nl terecht. Een zeer uitgebreide webshop met sanitair tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het assortiment baden bleek enorm. Van vrijstaande baden en design baden, tot Whirlpool baden, ligbaden en zitbaden. Ik wist niet eens dat er zitbaden bestonden, maar dit bleken kleine badkuipen te zijn waar je alleen in kunt zitten. Zeer geschikt voor mensen met een kleine badkamer of voor ouderen.

Omdat de stijl in onze badkamer modern is, wilde ik dolgraag een vrijstaand bad. Mijn man had echter meer interesse in de Whirlpool baden. Uiteindelijk kozen we voor de gulden middenweg. Een vrijstaand bad mét bubbels! De strakke designkraan maakt het geheel compleet. Ik zag het al direct voor me. Een warm bad vol schuimbubbels en een glaasje wijn en misschien zelfs een muziekje op de achtergrond. Maar voordat ik helemaal kon wegdromen, moesten we de knoop doorhakken. Verder kijken of bestellen? We wisten zeker dat we een dergelijk bad nergens goedkoper zouden kunnen krijgen. We besloten er dan ook niet langer mee te wachten maar ons droom bad te bestellen. Het online bestellen bleek heel eenvoudig en was dan ook zo voor elkaar. Binnenkort zou onze badkamer dan eindelijk helemaal compleet zijn!

Lees Meer:-  https://badkamermeubel-ligbaden.blogspot.nl/2014/05/van-whirlpool-baden-en-zitbaden-tot.html

Vrijstaande baden en luxe Whirlpool baden bij Sanitairtoppers.nl

27/03/2014 15:27

Het is toch wel absolute luxe hoor, een bubbelbad. Na ons verblijf in een hotel in het zuiden van Frankrijk waar we iedere avond hebben genoten van een heerlijk bad met massagejets, hadden mijn man en ik besloten zelf ook een nieuw bad aan te schaffen. Want zeg nu zelf, er gaat toch niets boven een warm bubbelbad waarin je de dag ontspannen kunt afsluiten. Even een moment voor jezelf en gewoon helemaal ontspannen.

 

Weer terug in Nederland hebben mijn man en ik er direct werk van gemaakt. Eerst hebben we een paar sanitair zaken in de omgeving bezocht. We hebben er prachtige vrijstaande baden bekeken en er zelfs in gelegen. Toch zat het juiste model er niet tussen. De prijzen bleken vrij pittig en daarom besloten we dan ook online op zoek te gaan naar goedkopere baden. Dit bleek heel eenvoudig. Binnen no-time kwamen we de website van Sanitairtoppers.nl tegen. Een frisse site met een uitgebreid aanbod van prachtig sanitair. Vooral op het gebied van vrijstaande baden en Whirlpool baden was er enorm veel keuze. En belangrijker nog, de prijzen lagen een stuk lager dan bij de winkels die we bezocht hadden. We hebben daarom het aanbod Whirlpool baden op ons gemak bekeken. Twee modellen waren favoriet. We besloten er één nachtje over te slapen en de volgende dag onze definitieve keuze te maken.

 

Zo gezegd zo gedaan. Mijn man en ik hebben de volgende dag unaniem voor hetzelfde bubbelbad van Whirlpool gekozen. We hoefden ons nieuwe bad nu alleen nog te bestellen. Dit bleek middels een paar simpele stappen gewoon online te kunnen. Na het afronden van het bestelproces, was het een kwestie van de bezorging en installatie afwachten.

 

Gelukkig hoefden we daar niet lang op te wachten. De bezorgers kwamen keurig op tijd en de installatie van het bad verliep perfect. En wat zijn we er gelukkig mee. We wanen ons weer terug in het hotel in Frankrijk. Wat een rijkdom. Wanneer we in de toekomst besluiten ook de rest van het sanitair te vervangen, zullen we zeker weer een bezoek brengen aan de site van Sanitairtoppers.nl!

First blog

26/03/2014 07:55

Our new blog has been launched today. Stay focused on it and we will try to keep you informed. You can read new posts on this blog via the RSS feed.

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9